Mám za sebou trénink, během kterého mě naučili připravovat skvělé jídla a obsluhovat super zákazníky.
Vím, že během tohoto roku si můžu polepšit finančně a také v kariéře.
Mám za sebou trénink, během kterého mě naučili připravovat skvělé jídla a obsluhovat super zákazníky.
Vím, že během tohoto roku si můžu polepšit finančně a také v kariéře.
Ve dvou se to lépe peče a když přivedeš do BB i kamaráda, vyplatíme ti 5–10 tisíc v závislosti na jeho úvazku
Vyplácíme odměnu za výkon
Za zvýšení kvalifikace ti dáme bonus.
Jsem zkušeným mazákem a mohu zaučovat nové kolegy. Sám vím, jaké to je začínat v nové práci a proto se o nové kolegy starám tak, aby se cítili dobře a práci se rychle naučili. Stále jsem součástí provozu, ale když přijde někdo nový, jsem jeho hlavním coachem.
Jsem zkušeným mazákem a mohu zaučovat nové kolegy. Sám vím, jaké to je začínat v nové práci a proto se o nové kolegy starám tak, aby se cítili dobře a práci se rychle naučili. Stále jsem součástí provozu, ale když přijde někdo nový, jsem jeho hlavním coachem.
Na této pozici plánuji práci všech, kteří jsou na mojí směně, plánuji směny, hodnotím práci podřízených a objednávám potřebné suroviny.
Mám velkou zodpovědnost nejenom za řízení podřízených, ale také za výsledky a tržby.
Už mne dělí jen krok od „restaurant manažera“.
Na této pozici plánuji práci všech, kteří jsou na mojí směně, plánuji směny, hodnotím práci podřízených a objednávám potřebné suroviny.
Mám velkou zodpovědnost nejenom za řízení podřízených, ale také za výsledky a tržby.
Už mne dělí jen krok od „restaurant manažera“.
Předávám zkušenosti a pomáhám rozvíjet ostatní.
Jsem zodpovědný za perfektní chod celé restaurace, plánování práce a směn a hodnotím výkony podřízených.
Můj další krok: VLASTNÍ RESTAURACE! – BAGUETIÉR
Předávám zkušenosti a pomáhám rozvíjet ostatní.
Jsem zodpovědný za perfektní chod celé restaurace, plánování práce a směn a hodnotím výkony podřízených.
Můj další krok: VLASTNÍ RESTAURACE! – BAGUETIÉR
Baguetiér je manažerská pozice na bázi franšízového modelu provozování restaurace Bageterie Boulevard s odměňovacím modelem na úrovni spoluvlastníka. Pozice je charakteristická pracovní náplní se samostatnými rozhodovacími pravomocemi a vysokou mírou zodpovědnosti. Motivací a cílem BAGUETIÉRA je stát se majitelem – franšízantem s vlastní restaurací.
Baguetiér je manažerská pozice na bázi franšízového modelu provozování restaurace Bageterie Boulevard s odměňovacím modelem na úrovni spoluvlastníka. Pozice je charakteristická pracovní náplní se samostatnými rozhodovacími pravomocemi a vysokou mírou zodpovědnosti. Motivací a cílem BAGUETIÉRA je stát se majitelem – franšízantem s vlastní restaurací.
Václavské náměstí 1
Na Příkopě 2
Praha 1
navigovat
Pondělí - Sobota
08:00 - 23:00
Neděle
08:00 - 22:00
M: 732 341 445
E: bb_pha_koruna@boulevard.cz