Rodák z hornatého vnitrozemí Sardinie vede v Praze vyhlášené Ichnussa Botega Bistro, které svým menu i prostředím zavede do Středomoří.
Už při vstupu do jeho restaurace, která leží na pomezí Malé Strany a Smíchova, se cítíte jako na návštěvě u přátel. Když Antonella nepotkáte v restauraci, pravděpodobně cestuje po své Sardinii a vybírá ta nejlepší vína, olivové oleje, sýry nebo chléb.
Pod Antonellovým vedením kuchaři Ichnussa Botega Bistro připravují tradiční sardinská jídla v osobitém pojetí. Příprava menu pro Bageterie Boulevard pro ně bylo vítanou výzvou, ve které naplno zúročili své mistrovství. Tradičním chutím a lokálním surovinám dali nový háv. Kromě zauzené riccoty a sýra Casizolu, která se dovážejí přímo z ostrova, je v nabídce například i velmi oblíbené lokální pivo Ichnussa.