Strč hlad do kapsy
s mobilní aplikací BB

 
 
Pyrenejské Chef menu

Pyrenejské Chef menu

Horská kuchyně je už ze své podstaty vynikajícím zdrojem síly, kterou oceníte zejména v zimě. Pyreneje pak představují opravdový kulinářský ráj plný pokrmů, které vás nejen zasytí, ale hlavně báječně chutnají!

Jean-Paul Manzac

Jean-Paul Manzac

Pyrenejské Chef menu pro vás sestavil rodák z Gaskoňska Executive Chef Jean-Paul Manzac.

Jean-Paul Manzac se narodil v podhůří Pyrenejí, už dvacet let žije v Česku. V Praze provozoval francouzskou restauraci i moderní brasserii, s níž tři roky po sobě získal michelinského Biba. Nyní působí jako Executive Chef v Corinthia Hotel Prague, kde vede tým 34 kuchařů.

Absolvoval jsem kuchařské lyceum, ale základy vaření mi dala už moje maminka. Chodili jsme na trhy a vařili z lokálních surovin takřka každý den.

Pyrenejské Chef menu

Pepito

Pepito

vepřová panenka, šafránový dresink, grilovaná paprika, pikantní chorizo, ovčí sýr a baby špenát

Gaskoňská

Gaskoňská

pečená trhaná kachní stehna, chutná šalotková marmeláda, jemný francouzský sýr Tomme Noire a štiplavá rukola plná vitamínů

Baratzuri

Baratzuri

Jde o krémovou polévku z restovaného česneku, drůbežím vývarem v němž křupají krutony s tymiánovým olejem a něžně pálí espelette chilli

 

Předchozí chef menu

Slovenské Chef menu Marcela Ihnačáka Portugalské Chef Menu Italské Chef Menu z Piemontských vinic Tyrolské Chef Menu Britské Chef menu Saint-Tropez Chef Menu Chef menu z Apulie Zimní Chef menu mistra české kuchyně Skandinávské Chef Menu Toskánské chef menu Jaro v Marche Alpské Chef Menu Martina Kortuse Chef menu Miroslava Kaliny Greek Style Asijské chef menu Rakousko-uherské zimní chef menu Hvězdná zima

Praha 1 - BB Koruna

Václavské náměstí 1
Na Příkopě 2
Praha 1
navigovat

Otevírací doba:

Pondělí - Sobota
08:00 - 23:00
Neděle
08:00 - 22:00

Konakty

M: 732 341 445
E: bb_pha_koruna@boulevard.cz