V CHEF MENU objevíte bagetu s kuřecím satay, což je rafinovaná kombinace jemné arašídové omáčky s kurkumou a kokosovým mlékem. „Zdobíme sekanými arašídy, smaženou cibulkou a natrhaným koriandrem, který božsky voní.“
Opravdoví fajnšmekři si nenechají ujít bagetu s hovězím masem a tamarindovou omáčkou. Základem je speciální Kamu pasta, která se spolu s cukrem a tamarindem lehce povaří a dochutí rybí omáčkou. Do bagety přijde také čínské zelí Bok choy, chilli pasta, tenké plátky oloupaného pomeranče a asijská bylinka – perila červená.
KAMU
„Recepty si vozím z cest jako suvenýry. Vybírám si z nich to nejlepší a tvořím tak nová jídla plná zajímavých chutí a vůní. V mém menu pro Bageterii Boulevard jsem se inspirovala Thajskem, Vietnamem i Japonskem. Věřím, že vám bude chutnat.“
O téhle mladé zapálené kuchařce bychom mohli básnit celé hodiny! Nejdříve prchla z gymplu na hotelovku, pak z Česka na Nový Zéland, kde si začala plnit svůj sen – cestovat a vařit ta nejlepší jídla. Zkušenosti s vysokou gastronomií sbírala také v Austrálii, jako první česká kuchařka vařila v Londýně u Jamieho Olivera nebo v české michelinské restauraci La Degustation Bohême Bourgeoise. Plánuje koupit food truck a jezdit se svým jídlem po Evropě, ještě předtím pro vás ale připravila jarní asijské CHEF MENU, které pulzuje exotikou a voní dálkami.
Když vařím, potřebuju volnost. A tu mi v BB dali. Ochutnejte, jaké chutě jsem namíchala.“