Představujeme výjimečné Istanbulské Chef menu, které pro vás sestavil šéfkuchař Kemal Deniz. Každá z připravených receptur je ukázkou mistrovství a vášně šéfkuchaře Kemala pro tureckou kuchyni. Vydejte se na nezapomenutelný kulinářský zážitek, který vás přenese do gastronomického srdce Istanbulu.
Kemal Deniz
Kemal Deniz
Šéfkuchař Kemal Deniz se už od svých 12 let vášnivě oddával světu gastronomie, začínaje jako asistent šéfkuchaře.
Svou vášeň a talent pro vaření neustále rozvíjel a absolvoval prestižní kuchařskou školu. Poté se vydal na dobrodružství po tureckých kulinářských oázách v Marmarisu, Dalyanu, Göceku a Istanbulu. A od roku 2003 se může s hrdostí nazývat šéfkuchařem.
V roce 2015 se mu naskytla jedinečná příležitost přenést své mistrovství do Prahy, kde se stal nezaměnitelným šéfkuchařem v jedné z tureckých restaurací. Kemalova vlastní restaurace Šéf Kemal na Vinohradech vám otevírá dveře do světa neobyčejného nadšení, lásky a oddanosti k vaření.
Přijďte ochutnat to, co Kemal miluje a co dokázal vykouzlit díky svému nekonečnému talentu a vášni už nyní v BB.
Vydejte se se mnou na gastronomickou cestu po živé istanbulské kulinářské scéně, kde každé sousto vypráví příběh o chuti a tradici.
Grilované marinované kuřecí kousky, kaviár z pečeného lilku a paprik, sýr Dil Peyniri, jogurtový dresink, salátek z čerstvých rajčat, červené cibule a petrželky a rukola