Inspirace Francií a Alsaskem je v CHEF MENU nejviditelnější ve dvou šťavnatých bagetách plných masa a zeleniny. První z nich – Koleno Munster – je bageta naplněná kousky výtečného uzeného kolena, zelným salátkem, cibulkou a výrazným francouzským sýrem Munster. Ta druhá se jmenuje Kuře s hříbky a vedle kuřecího stehenního masa na chilli v ní najdete baby salát s citronovou zálivkou, nakládané houby a jarní cibulku. Další rozměr jí dodává zapečení parmazánovým bešamelem.
Mirek Kalina
Pro CHEF MENU připravil Miroslav Kalina alsaské menu, které vás zahřeje i povzbudí nejen v chladnějším počasí.
Miroslava Kalinu můžete znát jako porotce z populární kulinářské soutěže MasterChef, kde okem přísným ale spravedlivým dohlíží na kuchařské talenty z celého Česka. Ve vlastní restauraci, která nese jeho jméno, se zaměřuje na to nejlepší z francouzské a rakouské kuchyně. Hned poté, co ochutnáte všechna jídla z našeho CHEF MENU, si sem zajděte například na legendární telecí brzlík.
Jídlo má být opravdové a poctivé. Zároveň by ale mělo umět překvapit, abyste si pokaždé řekli, jo, tohle je něco nového!