Štítky: Novinky Pobočky plány tisková konference
V úterý 24.1.2017 se na naší pobočce na Národní v Praze uskutečnila tisková konference, kde jsme představili nejen právě zmínenou pobočku ve zcela novém kabátu, ale i zimní Chef menu.
CHEF MENU, jehož přípravy se tentokrát zhostil šéfkuchař školy vaření Laboratorio Martin Kortus je inspirováno alpskou kuchyní z oblasti italského Trentina a Martin v ní propojil moderní gastronomii s tradičními chutěmi této horské oblasti.
Hlad zaženete jak vydatnými bagetami s pečeným vepřovým bokem nebo kachními prsy, tak zdravější alternativou, řadou FIT CALORIES, která poprvé představila i ořechový chleba z vlastní pekárny.
Restaurace na Národní, která prošla značnými změnami se může pyšnit zejména Créperií v prvním patře.
Václavské náměstí 1
Na Příkopě 2
Praha 1
navigovat
Pondělí - Sobota
08:00 - 23:00
Neděle
08:00 - 22:00
M: 732 341 445
E: bb_pha_koruna@boulevard.cz