Správci sociálních sítí, obsluha poboček, kuchaři i naši ostatní zaměstnanci podlehli obléhání zákazníků. Zákazníků, kteří se dlouhodobě do…
25.12.Český rozhlas prohrál bitvu o prezidenta (Boule) – Živé rozhovory s Milošem Zemanem budou pokračovat na soukromé stanici Frekvence 1. Prezi…
Štítky: Novinky celiakie bezlepkové pečivo
Správci sociálních sítí, obsluha poboček, kuchaři i naši ostatní zaměstnanci podlehli obléhání zákazníků.
Zákazníků, kteří se dlouhodobě dožadovali bezlepkových variant svých oblíbených baget.
Provozní ředitel Jiří Šťepánek k tomu říká: “Pravda. Trvalo nám to, ale přes kvalitu a chuť u nás prostě vlak nejede. Dali jsme si záležet na výběru surovin, nalezení jejich optimálního poměru i výrobě. Výsledek, ale stojí za to. Málokterý celiak Vám řekne o pečivu, že je skvělé. Nám se to, ale stává pořád.”
Bezlepková strava není jen pro celiaky. Má kladný vliv na zažívání a imunitní systém, což se především v chladném počasí může hodit. Co se tedy s příchodem zimy posílit a do svého jídelníčku alespoň občas zařadit bezlepkovou bagetu?
Po období testovacího provozu, při kterém jsme dostávali samé pozitivní ohlasy, zavádíme bezlepkové pečivo do nabídky všech svých restaurací.
V bezlepkovém podání je možné vyzkoušet téměr všechny typy baget, jaké nabízíme.
“Věříme, že naše bezlepkové bagety budou záchytným bodem pro hladové celiaky a nejen pro ně,” dodává vedoucí vývoje produktů Hana Reitingerová.
Václavské náměstí 1
Na Příkopě 2
Praha 1
navigovat
Pondělí - Sobota
08:00 - 23:00
Neděle
08:00 - 22:00
M: 732 341 445
E: bb_pha_koruna@boulevard.cz